Overboom Tekst en Zo

Al uw teksten... vakkundig geschreven!

Schrijven

Een webdesigner weet als geen ander hoe je een geweldige website moet bouwen. Alleen hoe zit het met die tekst…


Een ondernemer met een webshop is vaak heel druk met inkoop, opslag en verkoop. Er blijft weinig tijd over voor het schrijven van productbeschrijvingen. En was de nieuwsbrief er al uit?


U heeft een mooie praktijk als coach of trainer. Maar hoe zorgt u ervoor dat u online gevonden wordt door uw potentiële klanten?


Zomaar drie voorbeelden waarvoor u mij kunt bellen. Of u uw klanten bereikt en of uw boodschap overkomt heeft alles te maken kwaliteit en professionaliteit. En dat is meer dan alleen goede producten leveren of foutloos schrijven of zorgen voor schitterende foto's. Het is samenwerking van meerdere elementen en factoren.


Zonder jargon
Ik schrijf teksten die aangepast zijn op uw doelgroep, zonder jargon en andere moeilijke woorden.


Keywords
Keywords,een mooi fenomeen. Maar als een tekst hierdoor onleesbaar wordt of zelfs irritant, bereikt u het tegenovergestelde van uw doel. Overboom Tekst en Zo schrijft uw teksten zo dat u goed gevonden wordt door de zoekmachines, zonder dat keywords de tekst overschaduwen.Wat kunt u door mij laten schrijven?

  • Brochures, folders en flyers
  • Gebruikershandleidingen
  • Journalistieke teksten
  • Nieuwsbrieven
  • Persberichten
  • Productteksten
  • Webteksten (artikelen, blogs, nieuwsbrieven, sociale media)

Bel mij als u vandaag nog aan uw teksten wilt werken!

U stuurt mij een mail of belt mij als u vandaag nog aan uw teksten wilt werken. Na het eerste contact, levert u zoveel mogelijk losse teksten, marketingplannen, webadressen van concurrenten en overige informatie aan. U vertelt mij voor wie de tekst bedoeld is en voor welk medium. Overboom Tekst en Zo verricht vervolgens research en zorgt voor logisch opgebouwde en netjes opgemaakte teksten met de juiste informatie toegespitst op uw lezer.